Steaguri publicitare

Ieși în evidență cu materiale promoționale de efect! Steagurile sunt un instrument foarte bun pentru publicitatea outdoor care nu ar trebui să lipsească din fața sediilor companiilor care vor să inspire încredere clienților. Concepute din materiale de calitate, steagurile personalizate pot fi utilizate pe perioade îndelungate de timp, beneficiind de o rezistență crescută la umezeală.

Steagurile publicitare pot prezenta maiestuos mesajul sau brand-ul dumneavoastră. Sunt vizibile de la distanță, oferă un spatiu generos pentru imagine sau text și pot capta cu ușurință atenția audienței.

Atunci când susțin activitățile de marketing ale companiilor și îndeplinesc practic un rol publicitar, aceste steaguri sunt cunoscute ca și vehicule de publicitate în mișcare, deoarece combinația între o grafică de impact și forța cu care le deplasează vântul creează un puternic efect vizual.

Steagurile publicitare pot fi realizate atât în format orizontal cât și vertical, iar sistemele de prindere diversificate cresc gradul de creativitate în utilizarea acestui produs. Mai mult, prin tehnologia de imprimare performantă pe care o folosim, vă garantăm imagini la calitate fotografică cu prețuri de producător.

Koboldesign

Contacteaza-ne pentru oferta